Dochtermaatschappijen

Patronale Life verstrekt levensverzekeringen van het type Tak 21, Tak 23 en Tak 26, alsook een eigen schuldsaldoverzekering gekoppeld aan kredieten.

Patronale Life verleent kredieten aan particulieren en ondernemingen die aangeboden worden via het netwerk van de makelaar, en heeft bovendien nog verschillende dochtermaatschappijen via dewelke kredieten kunnen verkregen worden.

Daarnaast heeft Patronale Life, vanuit haar beleggingsstrategie, ook nog een dochtermaatschappij voor zonnepanelenparken en een dochtermaatschappij met als focus industrieel (logistiek) vastgoed.

 

Patronale Real Estate

Patronale Real Estate is een dochtermaatschappij van Patronale Life. Haar focus ligt op logistiek vastgoed.

Zo werden recent projecten in de Antwerpse haven en op Brucargo in Zaventem opgeleverd.

HypoStart

HypoStart is een merknaam van HypoStart NV, Indomi NV, Demer & Dijle NV, GMHK NV en Socodix CVBA. Onder deze noemer en via kantoren in Leuven, Brussel, Gent, en Hasselt  zijn deze maatschappijen actief in het segment van de sociale leningen in het Vlaams Gewest en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
 
Kredieten worden toegestaan op basis van een vaste rentevoet en met een duurtijd die kan variëren tussen 5 en 30 jaar.
De quotiteit bedraagt in de meeste gevallen 100% van de venale waarde.

HypoConnect

HypoConnect is een dochtervennootschap van Patronale Life en is een kredietmakelaar in hypothecair- en consumentenkredieten. HypoConnect is een makelaarsplatform waar de makelaar in één oogopslag de tarieven en acceptatiemodaliteiten kan vergelijken van meer dan 20 kredietmaatschappijen. Het platform myHypoConnect ondersteunt namelijk de dienstverlening van meer dan 600 Belgische makelaars aan hun klanten en gaat dagelijks op zoek naar de beste tarieven die het best tegemoetkomen aan de noden van de individuele klant.

 

 

Energy Solutions Group

Energy Solutions Group groepeert meer dan 250 industriële PV productiesites in België en Nederland.

Samen met Edison Energy zijn zij expert in het ontwikkelen, realiseren, beheren en financieren van projecten en innovaties in (hernieuwbare) energie.

Deze joint-venture vormt de ideale combinatie van de financiële knowhow van Patronale Life gecombineerd met de technische expertise van Edison Energy. Samen vormen zij een van de grootste Belgische spelers in de productie van hernieuwbare zonne-energie.